Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hildurs rabarberpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart god rabarberpaj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär rabarbern i bitar. Sjud den ca 2 min under lock med socker och vatten.
  3. Låt rabarbern rinna av och lägg den i smord ugnssäker form.
  4. Skålla, skala och hacka mandeln grovt.
  5. Skilj gulor från vitor. Rör ner socker, smör, mjöl och mandel. Rör ner äggulorna.
  6. Vispa vitorna hårt och vänd ner dem i smeten.
  7. Bred smeten ovanpå rabarbern. Grädda mitt i ugnen 15 min. Servera pajen med glass eller lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.