Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Himmelsk adventskaka

 
Skriv ut

Bakas i långpannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser till smeten. Rör i ägg, olja och romessens och blanda väl. Bred ut smeten i en liten långpanna (30 x 40 cm).
  2. Grädda i 180 grader i 15 minuter. Koka under tiden upp grädde och socker till toppingen. Rör i fruktblandning och flagad mandel. Ta ut den halvgräddade kakan och bred blandningen över.
  3. Sätt tillbaks i ugnen och grädda ca 20 minuter till.
  4. Skär den avsvalnade kakan i fyrkanter och förvara i tättslutande burk. Kakan går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.