Instruktioner
Vispa 1 1/2 dl socker, ägg och 4 msk rom till skum. Tillsätt mjöl, bakpulver och det smälta smöret. Rör om. Häll upp till ca 2/3 i välsmorda muffinsformar och grädda dem i 200º i ca 25-30 minuter. Låt svalna.
Rör ihop vaniljpulvret med socker och lite mjölk enligt recept på paketet. Koka upp resterande mjölk och rom. Häll i vaniljblandningen och koka upp igen. Ta kastrullen från plattan. Tillsätt de uppblötta gelantinbladen som legat i vatten i 10 minuter. Rör om och låt svalna.
Vispa grädden och rör ner den i krämen.
Dela kakorna på mitten, bred på kräm och sätt på övre halvan. Bred kräm på hela utsidan och rulla sidan i mandelkrokanten men inte ovansidan, den ska vara vit.
Spritsa ett mönster av chokladen t ex stjälk och blad och sätt dit ett cocktailbär som blomma.
På fotot hade jag gjort ett hjärta med pyntgelé med var och ens initial i.