Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hirsbiffar med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffar på hirsflingor, fetaost och soltorkade tomater blir fantastiskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hirsflingor, vatten och buljongtärning i en kastrull. Låt koka till en tjock gröt under omrörning, 5 minuter på medelvärme. Se upp så att den inte bränner vid! Låt gröten svalna något.
  2. Hacka rödlöken fint. Blanda i rödlök, ägg, turkisk yoghurt, ströbröd och örtsalt. Tärna fetaosten, dela tomaterna i små bitar. Rör försiktigt ner fetaosten och tomaterna. Forma ca 12 bitar och vänd dem i ströbröd. Stek i olivolja tills de får fin färg.
  3. Finfördela isbergssallad, körsbärstomater, morot och rödlök. Blanda äppeljuice, olivolja, vinäger, salt och peppar till en dressing.
  4. Servera hirsbiffarna med klyftpotatis, sallad och salladsdressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.