Biffar på hirsflingor, fetaost och soltorkade tomater blir fantastiskt gott!
Instruktioner
- Lägg hirsflingor, vatten och buljongtärning i en kastrull. Låt koka till en tjock gröt under omrörning, 5 minuter på medelvärme. Se upp så att den inte bränner vid! Låt gröten svalna något.
- Hacka rödlöken fint. Blanda i rödlök, ägg, turkisk yoghurt, ströbröd och örtsalt. Tärna fetaosten, dela tomaterna i små bitar. Rör försiktigt ner fetaosten och tomaterna. Forma ca 12 bitar och vänd dem i ströbröd. Stek i olivolja tills de får fin färg.
- Finfördela isbergssallad, körsbärstomater, morot och rödlök. Blanda äppeljuice, olivolja, vinäger, salt och peppar till en dressing.
- Servera hirsbiffarna med klyftpotatis, sallad och salladsdressing.
Publicerat den
13 juni 2016
Liknande recept
Skriv kommentar