Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjärtligt goda rabarbersmulor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Med smaskiga smulor blir den nyplockade rabarbern helt perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smulingredienserna, plasta in och lägg i kylen.
  3. Smöra en pajform eller portionsformar. Skala rabarbern, skär i mindre bitar och lägg i formen. Strö över socker och potatismjöl.
  4. Ta fram smuldegen och strö den över rabarbern. Grädda i övre delen av ugnen 20-25 minuter.
  5. Servera pajen/pajerna gärna med vaniljvisp, vaniljglass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.