Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjärttårta med räkor

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Varför inte bjuda på denna tårta till Alla hjärtans dag eller till din kärastes födelsedag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna. Hacka två tredjedelar av dem och spara resten till garnering. Tina krabbpinnarna och skär dem i drygt ½ cm breda bitar. Skär brödet till formen av ett hjärta, eller låt smörgåstårtan bli rund. Dela bröden i halvor. Blanda majonnäsen med crème fraiche, dill och örtsalt. Vänd ner allt det hackade i såsen och smaka ev av med lite saft av citronen. Fördela räkblandningen mellan bottnarna.
  2. Rör ihop crème fraiche och majonnäs till garneringen och bred ett tunt lager över hela tårtan. Strö hackad dill runt kanten. Dekorera med räkorna och rommen, några rödlöksringar och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.