Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortfärsbiffar á la Mia

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte samma som de recept på hjortfärsbiff som finns här. Jag stekte upp grönsaker och svamp och hade som sås att servera biffarna i. Det här går förstås att variera jättemycket efter vad du har hemma och vill ha i såsen, men kryddningen av färsen blev lyckad, särskilt i kombination till den gräddiga grönsaksröran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen. Förbered svamp och grönsaker.
  2. Stek biffar - storlek som lite mindre än din handflata. Lägg över biffarna på annan tallrik när de ser färdiga ut. Fräs sen svamp och grönsaker. Krydda. Tillsätt vatten, vin o sist grädde. Låt puttra ihop. Smaka av!!!
  3. Lägg tillbaka biffarna i sås-röran i pannan, låt blir varmt. Servera med sallad, bröd, eventuellt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Josses 4 augusti 2010

    Det här låter spännande... Måste prova detta men vad är chiliflakes?

  • The_mama97mia 4 augusti 2010

    Chiliflakes är chili på kryddburk liksom, ej kvarn. Men flingorna/flakes är lite olika stora - och olika märken har olika styrka så man får ta det varligt innan man är säker på styrkan i sin chiliburk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.