Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortracks med bönsallad och avokadokräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I det här receptet är det färdigkokta bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Putsa köttet fritt från senor. Gnid in det med salt, peppar och rosmarin. Bryn köttet i smör och lägg i en ugnssäker form.
  3. Sätt in köttet i ugnen och låt stå till 48 graders innertemperatur.
  4. Bönsallad: Skölj bönorna i kallt vatten. Skiva morötterna tunt. Stek dem mjuka i oljan. Tillsätt bönorna och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt spenat och citronjuice. Strössla över citronskal vid servering.
  5. Avokadokräm: Skala och kärna ur avokadorna. Mixa dem slätt med yoghurt, citronjuice, salt och peppar i en matberedare eller med stavmixer.
  6. Låt köttet vila några minuter. Skär upp det och servera med avokadokräm och bönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mahlina 4 juni 2010

    Avokadokrämen var precis vad jag letade efter :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.