Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortron parfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Så himelskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa grädden till hårt skum Blanda ihop och rör ner hjortronen. Häll smeten i en form, täck den med plast folie. Frys den minst 4 timmar.
  2. Tips: Lägg plast folien så den ligger helt på parfaiten, då blir de ingen hinna på den.
  3. Gör den även på andra bär tex, jorgubbar, hallon, blåbär, smultron, annanas, mango, passionfrukt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • inadew 13 september 2008

    3/4 socker....ar det dl eller liter ie 3-4 dl socker el 0.75liter.....7.5 dl??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.