Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronpannacotta

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

God pannacotta, ej så söt samt gjord på mellangrädde, där rök en massa kalorier. När man använder mellangrädde får pannacottan stå lite längre i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädde och hjortronsylt. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och tillsätt bladen i gräddblandningen, rör om ordentligt, sila och häll upp i glas.
  2. Ställ i kylskåp till dom stelnat, ca 6 timmar.
  3. Garnera med riven choklad och en liten klick hjortronsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.