Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronpannacotta med hallongelé

 
Skriv ut

Läckert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacotta: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp Milda Mini Mat med socker.
  2. Krama ur gelatinbladen och smält i grädden. Häll grädden över hjortronsylten och yoghurten, blanda och portionera i glas, ställ kallt ett par timmar.
  3. Gelé: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  4. Smält sockret gyllenbrunt, häll på hallonen och sänk värmen, låt sockret lösa upp sig.
  5. Krama ur gelatinen och blanda med hallonen, sila i finmaskig sil och häll försiktigt över pannacottorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.