Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Har fortfarande inte provat detta, men lägger ut det ändå. Jag är löjligt förtjust i hjortron.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa hjortronen. Sjud äggen och sockret i vattenbad under vispning tills den tjocknar. Ta krämen av värmen och vispa tills den är kall. Rör i hjortronen. Vispa grädde till ett fast skum och vänd ner i krämen. Häll upp i sköljd form och ställ i frysen i minst 5 timmar. Tag ut hjortronparfaiten ca. 30 min före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.