Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronparfait

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En krämig parfait som går att förbereda. Minst dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker till en pösig smet. Vispa grädden löst.
  2. Blanda äggsmet, kesella och hjortonsylt.. Vänd försiktigt ner den vispade grädden.
  3. Fyll en form och frys minst 6 timmar. Låt den stå 30 minuter i rumstemperatur innan servering.
  4. Hoppas att det smakar gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.