Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa hjortronen. Sjud äggen och sockret i vattenbad under vispning tills smeten tjocknar. Vispa tills krämen är kall. Rör i hjortronen.
  2. Vispa grädden till fast skum och vänd ned i krämen. Häll upp i sköljd form och ställ i frysen i minst 5 timmar. Tag ut parfaiten ca 30 minuter före serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tillberga 18 augusti 2008

    de var de godaste jag ätit på LÄNGE och då äter jag gott nästan varje dag 1000000 tack för detta recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.