Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronvanilla

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt enkel dessert som ger sken av att vara krångligare än vad den är

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen hårt och tillsätt sylten. Häll det i en sockerkaksform eller i portionsglas och ställ in i frysen några timmar.
  2. Ta fram ca 30 min före servering. Garnera överdådigt (för att dölja det, simpla underarbetet) med hjortron och vackra infrysta blad. Spritsa små gräddtoppar osv

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.