Oerhört gott grovt bröd.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det godaste bröd jag ätit! Man kan lätt skrämmas av alla ingredienser, men gör inte det! Den är jätteenkel att göra! Jag brukar hoppa över solrosfröna och mandlarna och den blir lika god ändå! Jag brukar göra två limpor åt gången, och frysa ner. Prova den!
Ja det här brödet är beroendeframkallande. Bakade det innan jag såg receptet här men kände att jag måste kommentera det ändå! Det är fantastiskt hållbart också. Brukar baka två limpor på kvällen och låta dem svalna inlindade i många bakdukar, låter en bakduk vara kvar runt bröden även i plastpåsen som jag lägger det i på morgonen. Inbillar mig att det håller brödat saftigt längre på det viset... Håller sig gott i 4-5 dagar men ändrar karaktär lite.
Har inte bakat det själv.Bara köpt det i Högbo , lite dyrt men väl värt pengarna.Kräver inget pålägg. Nästan godare än kaffebröd.Mums!
Supergott bröd som har strykande åtgång varhelst det serveras! Jag hoppar över både russin och aprikoser och det blir saftigt och fint ändå. Lade till 1 dl hasselnötter istället.
Super gott bröd :) och det är så enkelt att göra .