Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hönökaka med Räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fredagsmys

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200grader Dela hönökakan i 4 bitar. Lägg dessa på ett bakplåtspapper smöra dem. Hacka rödlök. Blanda ihop creme fraiche lök och stenbitsrom. Bred ut smeten på hönökakan lägg räkorna uppe på. Strö den rivna osten på. Sätt in i ugnen 10-12 minuter eller tills osten har smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.