Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hörnells viltpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tillagas utomhus på murikka. Förbered ingredienserna hemma och ta med dem i bunkar eller plastpåsar. Suveränt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mourikkan över elden. Häll på olja på murikkan och bryn sedan skaven. Dra den åt sidan då den är brynt och stek sedan potatisen tills den är nästan klar. Bryn bacon och sedan löken och blanda ihop alltihop på mourikkan. Krydda med salt och peppar.
  2. Servera.
  3. Den som har tillgång till kantareller blandar med fördel ner det också.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 2 maj 2009

    Vad är mourikka för något?

  • Ingela 2 maj 2009

    Det är som en plan wokpanna med ben som du använder över öppen eld.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.