Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höst gryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den är så god !!!!

Ingredienser

Instruktioner

1. Putsa och skär köttet i bitar, ca 3*3 centimeter. Klyfta löken. 2. Bryn köttet i Milda Culinesse, salta och peppra. Låt löken fräsa med ett par minuter. 3. Lyft över kött och lök i en gryta. 4. Häll över vattnet, lägg i lagerblad och persiljeskälkar. Låt koka under lock ca 1½ timme. 5. Skär morötterna i slantar och låt koka med när 5 minuter av tiden återstår. 6. Skär zucchini och paprika i bitar, champinjonerna i kvartar. Tillsätt grönsakerna och låt grytan koka 3 minuter. 7. Häll i Milda Mini Mat och låt allt få ett hastigt uppkok. Servera grytan med kokt potatis och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.