Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstens godaste lövbiffspasta med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt lyxig och välsmakande pasta att njuta av lik väl en vardag som en helgdag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka all lök och chilli. Halvera champinjonerna. Fräs champinjonerna i en stor stekpanna och lägg i löken och chillin när champinjonerna börjat ta färg. När champinjonerna är färdiga och löken mjuk lägg över det i en skål.
  2. Bryn köttet i samma stekpanna och strö över mjölet och blanda, häll sedan i lökblandningen. Tillsätt grädden, cremé fraichen, spenaten, soyan och låt puttra ihop. När pastan är klar, släng i osten i såsen och rör samman. Häll över såsen över pastan och blanda. Servera med lite hyvlad permesanost.
  3. Låt smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.