Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstfägring

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod Höstgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar. Skala löken och putsa champinjonerna. Bryn köttet i lite matfett. Häll över i en gryta. Strö över vetemjölet och rör om, så att det blandas med matfettet. Tillsätt vin, soja, tomatpuré, worcestershiresås, buljongtärning och peppar. låt gryta småkoka ca:1 timme. (kolla att det är mört)
  2. Lägg i löken och champinjonerna. Sjud ytterligare i 10 min. Kärna ur äpplet och skär det i klyftor. Häll i grädden och lägg ned äppelklyftorna. Småkoka ett par minuter till. Servera med pasta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.