Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En bra gryta som man kan äta varm eller kall. Man kan använda potatisen från dagen före.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära kålroten i bitar och koka den. Gör likadant med morötterna.Skär potatisen i bitar och lägg den i en gryta. Skär korven i tärningar och bryn den i fett och lägg den i grytan med potatisen. När kålroten och grönsakerna är kokta lägger man i dem i grytan och häller över spadet från kålroten så att det blir en lagom röra av allt (vill man ha lösare häller man på mera spad) och sedan värmer man allt. Nu är det bara att äta. Det är gott med hård macka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.