Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstgryta med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kantareller ger både smak och färg till den här mumsiga grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och dela de stora. Skiva champinjonerna. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Stek köttet i lite matfett,ett par minuter på var sida. Krydda med salt och svartpeppar. Ta upp köttet och håll det varmt.
  2. Skala och hacka löken, stek den tillsammans med svampen. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka köttet och låt grytan bli riktigt het.
  3. Servera med kokt potatis,ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.