Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstgryta med kyckling och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vilka smaker! En fröjd för gommen.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj, torka av och stycka kycklingen i bitar. Bryn den runtom i en tjockbottnad gryta. Tärna fläsk och lök. Stek svampen först separat så att eventuell vätska kokar bort och tillsätt sedan fläsk och lök. Fräs tills allt börjar få lite färg. Blanda i det frästa med kycklingen i grytan. Tillsätt örter och lagerblad, vin, vatten och fond. Låt det sjuda i cirka 30 minuter tills kycklingköttet lossnar lätt från benen. Smaka av med salt och peppar och red av med maizena. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.