Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstig potatis och kantarellgratäng

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Laga den i långpannan....

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och skiva potatis,rotselleri,lök och vitlök tunnt. 2. Koka upp grädde, fond och kryddor, tillsätt potatis, selleri, lök, sjud i ca 10 minuter. 3. Stek svampen till fin färg i 2 msk och krydda med salt och peppar. 4. Blanda svamp,potatis och det mesta av osten. 5. Fyll gratängen i en smörad långpanna och strö över det sista av osten. 6.Grädda gratängen gyllenbrun i 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.