Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstpytt med falukorv och nötkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med smak av hösten. En modern pyttipanna som är lätt att variera. Här med trattkantareller, kidneybönor, falukorv och nötkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatisen. Tärna korven och köttet smått. Finhacka löken. Skiva moroten i tunna slantar och strimla rödkålen.
  2. Stek potatisen, kantarellerna, moroten, kålen och löken på medelvärme i 8-10 minuter. Tillsätt korven, kidneybönorna och köttet. Stek i 4-5 minuter.
  3. Häll i green garlic och blanda ordentligt. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med riven pepparrot och stekt ägg.
  5. Green garlic: Mixa alla ingredienser med handmixer eller matberedare. Green garlic passar även bra till kyckling, bulgur och pastasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.