Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstsallad med västerbottenost och rostad mandelpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smaskigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skölj salladen ordentligt och riv i mindre bitar. Skär västerbottensost i tunna skivor.
  2. Skrubba och skär mandelpotatisen i tunna skivor. Lägg potatisen på en plåt. Blanda med olivolja, salt och socker. Rosta mitt i ugnen ca 15 min tills potatisen blivit mjuk. Låt svalna.
  3. Skala och finhacka vitlök och lök. Lägg i en skål och tillsätt balsamvinäger, honung och salt. Avsluta med att röra ner olivolja.
  4. Skala rödlöken och skär fina ringar till garnering. Blanda sallad, västerbottenost och mandelpotatis med vinägretten.
  5. Fördela på tallrikar och garnera med rödlöksringar och flingsalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PeggyM 16 oktober 2008

    Mycket god och snabb lunch.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.