Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstsoppa a´la Öhr

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ytterligare en god rätt från min syster. Mina vänner tycker den är så god så att man gott kan ha den som bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj ansa och skrapa eller skala rotfrukterna. Riv dem fint på råkostjärn alt. matberedare. Koka upp buljongen, lägg i pepparkorn och nejlikor. Blanda ner rotfrukterna och låt dem koka tills de känns mjuka ca: 8-10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö rikligt med hackad persilja över, och häll i créme fraiche.
  2. Smaklig Måltid
  3. PS. eventuellt kan man behöva spä med lite mer vatten. Men den ska vara ganska tjock DS.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.