Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstwok med svamp och chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Woka potatisklyftorna i smör. Skölj och skiva svampen. Skiva korven. Skär bort kärnorna på paprikorna och strimla dem. Woka svamp och korv också.
  2. Stek tills allt har fin färg och potatisen är mjuk. Tillsätt strimlade paprikor och låt de steka med ett tag. Lägg i spenaten, pressa över vitlöken, salta och peppra. Blanda.
  3. Flaga parmesan över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.