Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoisin-glaserad köttfärslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Blötlägg ströbrödet i mjölken. Blanda noggrant ihop ströbrödsblandningen, färs, ägg, senap, salt och peppar.
  3. Forma till en limpa och lägg över på en välsmord ugnsform.
  4. Skala och strimla löken. Skala och skär morötterna i stavar. Lägglök och morötter runt köttfärslimpan.
  5. Ställ in i ugnen på mellersta falsen i ca 45 minuter.
  6. Ta ut och pensla på hoisin-såsen efter halva tiden. Låt svalna ca 10 minuter före servering.
  7. Servera med t.ex .hemlagad mos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annahh 14 mars 2010

    Helt rätt, GOTT OCH ENKELT! Hoisin är lite sött. Och för att göra det ännu lättare så la vi potatisklyftor på fatet också. Det här receptet kommer vi att göra många gånger. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.