Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt god asiatisk rätt som är perfekt till söndagsmiddagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i ca 2 cm breda bitar.
  2. Lägg dem i en skål och blanda med hoisinsås, soja, plum sauce och sambal oelek. Låt stå kallt ca 1 timme
  3. Värm upp olja i en stekpanna.
  4. Ta upp kycklingbitarna men spara marinaden.
  5. Stek kycklingbitarna på medelhög värme ca 3min på varje sida. Häll på vatten och marinaden och låt puttra ca 4min.
  6. Tillsätt lite mer vatten om det blir för torrt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • beca 15 februari 2013

    Hej Låter så gott. Var får man tag på plum sause? (har inte hört talas om det innan). Mvh

  • aziima 15 februari 2013

    Det borde finnas i de flesta livsmedelsbutikerna (plommonsås), men är inte helt säker, jag fick nämligen min burk, har inte köpt den själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.