Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoki med pepparrotskräm och ugnsbakade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig fisk som serveras med fullkornsris och underbart god pepparrotskräm. GI-rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka fullkornsriset enligt anvisning på förpackningen al dente. lägg hokifiléerna i folie, salta och peppra och vik ihop. Dela paprikorna och zucchinin och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja i botten. Salta och peppra och ställ in i ugnen.
  2. Ställ in fisken efter 10 minuter. Fisken tar ca 15 minuter och grönsakerna ca 25 minuter. Kolla fisken och känn efter på grönsakerna när det återstår 5 minuter.
  3. Blanda kesella, créme fraiche och riven pepparrot, smaka av med salt och peppar.
  4. Servera hokifiléerna med fullkornsris, pepparrotskräm, rostade grönsaker, och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.