Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoki på grönsaksbädd.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbara smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna grönsakerna grovt och klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Stek upp dem i lite smör och oliv olja, krydda med salt och Chili explosion. Lägg de i botten på en ugnsform.
  2. Dela fisken i bitar och lägg den på grönsaksbädden.
  3. Blanda grädde och crème fraiche och ta några tag med chili explosionen, tänk på att det kan bli väldigt starkt!
  4. Rör ner osten och häll allt över fisken. Sätt på riset samtidigt som du stoppar in fisken i ugnen. Gratinera i ugnen ca 20 minuter 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.