Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hokifilé med broccolimos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Moset är även gott till kött, korv eller kyckling. 460 kalorier per portion 44 g protein 9 g fett 49 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina hokifilén i mikron. Skala och skär potatisen i bitar. Koka den i vatten. Dela broccolin i små buketter och låt koka med potatisen när ca 3 minuter återstår av koktiden. Häll av vattnet, tillsätt mjölken och mixa till mos. Smula ner ädelosten och smaka av med salt och peppar.
  2. Värm tomaterna med råsocker, vatten, salt och peppar i en traktörpanna. Skär fisken i 8 rejäla bitar och låt dem koka försiktigt på svag värme i tomatsåsen under lock ca 5 minuter.
  3. Servera fisken i tomatsås med broccolimos och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.