- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Knaperstekt fläsk ger fin smak åt den stekta hokin, rödlök och förvällda sockerärtor är gott till.
Instruktioner
- Stek fläsket knaprigt i het panna. Krydda eventuellt med lite malen svartpeppar.
- Förväll sockerärtorna i lättsaltat vatten i 2 minuter, spola dem kalla under rinnande vatten.
- Skär rödlöken och sockerärtorna runt. Fräs lite lätt i rapsolja och krydda sedan med salt och peppar. Håll grönsaker och fläsk varma.
- Hetta upp en klick smör i en stekpanna. Krydda fisken och stek den gyllenbrun på bägge sidor, ca 2 minuter på var sida.
- Servera fisken med grönsakerna och fläsket. Kokt potatis passar bra till.
Publicerat den
22 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Lätt och mycket gott! Skulle servera med potatismos nästa gång för i vårt hushåll saknade vi såsen till den kokta potatisen!