Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hokifilé med tom kha-sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ni som gillar thailändskt känner kanske igen tom kha som egentligen är en soppa men här kommer smakerna till sin rätt i en sås som passar utmärkt till den lena fisken. Servera gärna med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina eller tina fiskblocket helt och dela i 4 lika stora bitar. Strimla paprikan och fräs den i oljan på hög värme under omrörning ett par minuter.
  2. Sänk värmen och tillsätt kokosmjölk och kryddmix. Rör om tills kryddmixen löst sig i kokosmjölken. Lägg i fisken i grytan och låt sjuda under lock 5-7 minuter och vänd fiskbitarna efter halva tiden. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.