Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hollandaisgratinerad torskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Mkt uppskattad fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i portionsbitar. Smörj en ugnsfast form, ha citronpeppar i botten. Salta fisken och lägg i formen. Lägg klyftor eller skivor av tomaterna mellan fiskbitarna.
  2. Ställ in fisken i ugnen tills den är nästan färdig. 175 gr 10-15 min beroende på tjocklek (färsk) eller hur tinad fisken är.
  3. Gör såsen enligt anvisning på paketet. Blanda i den rivna osten. Häll över fisken. Strö gärna över lite paprika för färgens skull.
  4. In i ugnen ca 10 min.
  5. Servera med pressad potatis och grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • retsirk 16 januari 2008

    Supergott, även barnen var förtjusta och ville ha den här maten fler gånger.

  • margitkallgren 25 juli 2009

    Detta var en mycket god rätt! Tack så mycket, skall göra den flera ggr. Margit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.