Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honulululåda

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och snabb rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva kassler och ananasringar i en smord ugnsform.
  2. Rör ihop grädde, ketchup och smaka av med kryddor.
  3. Häll det över.
  4. Strö sedan över den rivna osten.
  5. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
  6. Servera med kokt ris och en sallad.

Kommentarer (6)

  • blunde64 26 mars 2009

    Mums kanongott en klar 5 tycker mari o björn

  • lena4 29 mars 2009

    Lägger in en bild.

  • Putta 7 januari 2010

    Gjorde detta till middag igår p.g.a snabbt och enkelt. Godkännandet från våran familj blir detta kommer att göras igen ...

  • Anna6904 14 mars 2010

    Mycket gott och klart godkänt av båda barnen och maken. En självklar repris på vårat matbord.

  • Lenael 18 mars 2010

    Lätlagat och gottt. Bra vardagsmat. Tack för ett bra recept.

  • miramamman 16 november 2010

    hihi, denna gjorde jag mycket på 80 talet, men som gratäng med riset i botten, kassler skivor och annanas och sist grädde dock ingen ost. det är gott, roligt att hitta ett recept på det, mitt är försvunnet för länge sen , så jag höftar och det blir inte alltid bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.