Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honung- och saffransparfait

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ljuvligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Parfait: Vispa samman äggulorna, sockret, honungen och saffran till en pösig smet. Vispa grädden för sig, och blanda ner den i äggsmeten. Häll blandningen i en form som du sedan ställer i frysen i minst sex timmar.
  2. Hallonsåsen: Koka samman hallon, socker, vatten och lime.
  3. Servera med hallonsåsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pluggomala 23 februari 2010

    Denna parfait har jag gjort många gånger och lyckats varje gång. Personligen är jag inte så förstjust i honung så jag brukar halvera den mängden i receptet. Kan verkligen rekommendera andra denna underbara parfait!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.