- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Jag gillar inte sill men jag tänker prova denna inläggning att ha till grillat i sommar.
Instruktioner
- Häll av sillen och låt all vätska droppa bort.
- Koka upp honung och curry i mikron eller på spisen, häll över i en skål.
- Tillsätt crème fraiche, salta och peppra.
Fintärna äpplet (låt skalet vara kvar) och rör ner i såsen. Skiva sillen i bitar och blanda den med såsen.
- Tips!
Smakerna i curryn blommar ut när man tillsätter något sött och värmer upp kryddan. Därför passar det alltid bra med en gnutta socker i curryrätter.
Just den här currydippen är grymt god!
Den funkar också superbra till fiskpinnar, stekt fisk eller till kycklingbiten.
Då utan sill i såsen förstås.
Publicerat den
15 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar