Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungs och pepparbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktväktar recept 3 poäng per port. Servera gärna den wokade biffen med nudlar eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en wok eller stor stekpanna. Bryn köttet på ganska stark värme. Ta upp köttet och stek därefter lök och vitlök på lite svagare värme. Lägg i sockerärtorna och låt allt fräsa några minuter.
  2. Blanda ner honung, soja, ostronsås och peppar. Lägg tillbaka köttet och låt det hettas upp. Blanda väl!
  3. Vill du kan du variera grönsakerna med tex minimajs, morotsstrimlor, gröna bönor, böngroddar eller skivad paprika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 20 februari 2009

    Mycket mumsigt! Jag bytte utskuren biff mot lövbiff, krossad svartpeppar mot 1 tsk grovmalen svartpeppar plus att jag lade till lite röd paprika. Serverade med äggnudlar. Bifogar en bild på "anrättningen", hoppas du inte misstycker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.