Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsbakad müsli

 
Skriv ut

En härligt knaprig och god müsli. Perfekt till frukost och mellanmål tillsammans med fil, mjölk eller yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en stor skål. Värm avokadoolja och honung på låg värme i en panna och häll sedan över de torra ingredienserna. Rör om ordenligt och sprid ut på en stor bakplåt. Bakas i ugnen på 150° i ca 30 minuter, rör om då och då, tills den fått en gyllenbrun färg. Låt svalna och rör i den torkade frukten. Förvaras i ett lufttätt kärl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.