Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Bikarbonat istället för jäst gör brödet till ett snabbak, men man förlorar lite i hållbarhet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en bakform på 2 liter.
  2. Blanda alla de torra ingredienserna i en skål. Rör ner filmjölken och honungen. Arbeta ihop till en deg och fördela i formen.
  3. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 40-45 minuter, eller tills det känns klart. Låt det svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.