Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsglacerade jalapeños med getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela jalapeños på längden. Gröp ur kärnhuset med en sked och skär bort de vita mellanväggarna. Låt lite kärnhus och mellanväggar sitta kvar på en tredjedel av jalapeños. Det blir en het överraskning för den oinvigde! Lägg jalapeños i iskallt vatten i 20 minuter så att de blir riktigt krispiga. Gör honungsglazen under tiden. Koka upp vatten, vinäger och honung. Red med arrowrot/maizena utrörd i vatten. Ställ honungsglazen åt sidan. Mosa getosten med en gaffel så att den blir slät och bredbar. Tillsätt eventuellt lite yoghurt. Torka jalapeños ut- och invändigt. Fyll dem med getosten. Garnera varje jalapeño med pecannöt och pensla med glaze. Avsluta med att strö på lite klippt gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.