310 kalorier per portion.
Att grilla är ett fettsnålt alternativ.
Kött och fisk som man inte panerar suger emellertid inte upp stekfettet.
Instruktioner
- Lägg ingredienserna till glasyren i en liten kastrull.
Koka upp, sänk värmen och sjud tills den blir tjockflytande.
Håll glasyren varm.
- Skala och skär palsternackorna och potatisarna i bitar.
Koka dem mjuka. Häll bort vattnet och kör dem i en mixer med yoghurt, pepparrot och peppar efter smak.
Håll purén varm eller värm upp den före servering.
- Pensla tonfisken med olja och stek i stekpanna 1-2 minuter. Skeda över glasyren och stek vidare 1-2 minuter.
Tonfisken smakar bäst om den är saftig och fortfarande lite rosa i mitten.
- Lägg fisken på purén och skeda över resten av glasyren.
Publicerat den
26 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar