Instruktioner
Sätt på ugnen på grill och 225 grader.
Skär ut fyra rundlar ur formfranskan, lika stor diameter som getosten.
Lägg osten på brödskivan och vira runt prosciuttion ( som ett litet paket) och ringla över honungen.
Tag fram en torr stekpanna och sätt på medelvärme.
Lägg i nötterna eller solroskärnorna om man är allergisk mot nötter rosta tills de fått färg. Rör runt så att det inte bränns vid. Stäng av värmen och häll nötterna i en skål.
Ställ getostpaketen i en ugnsfast form och gratinera i 230 grader i ca 10-15min.
Svartvinbärscouli.
Blanda vinbärsgelén och vatten i en skål och värm i micron i ca 30 sek rör runt.
Skölj sallad och lägg en näve sallad på varje tallrik.
Ställ getosten ovanpå salladen och ringla lite
svartvinbärscouli på tallriken.
Strössla över de rostade nötterna.
Servera genast.