Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungskaka

 
Skriv ut

En lättbakad kryddkaka som bakas i långpannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Värm honungen eller sirapen och häll det i äggblandningen.
  2. Blanda de torra ingredienserna och sikta ned det i smeten / äggblandningen.
  3. Sist så röres filmjölken / naturell yoghurt , hasselnötterna och vald torkad frukt ned.
  4. Häll smeten i en klädd långpanna.
  5. Grädda i mitten av ugnen 160 grader nästan 1 timma. OBS! öppna inte ugnsluckan de första 30 minuterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.