Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungskakehjärtan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Honungskakor av bästa sort ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält honung och smör i en kastrull, dra kastrullen av plattan och låt svalna.
  2. Vispa ner äggen i honungsblandningen. Lös upp bikarbonat i lite vatten och rör ner det i smeten tillsammans med kanel och kardemumma. Rör i mjölet och arbeta ihop till en deg. Vira in den i plastfolie och låt vila i kylskåpet till nästa dag.
  3. Sätt ugnen på 175°.
  4. Kavla ut degen på mjölat bord och ta ut hjärtan. Grädda mitt i ugnen 8-12 min beroende på hur stora hjärtan du har gjort. Håll ett öga på dem under gräddningen.

Kommentarer (1)

  • alpenhoff 6 april 2010

    Honungskakor till Teds födelsedag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.