Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsrostad musli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Knaprig, lagomt söt och gudomligt god serverad på yoghurt eller fil. Perfekt att göra sin egen musli, då vet man att man får bra ingredienser. 336 kalorier per portion 14 g fett 10 g protein 39 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda flingor, frön, kärnor, nötter och salt i en ugnspanna. Ringla över honung.
  2. Ugnsrosta ca 15 minuter, tills de fått fin färg. rör då och då. stjälp upp på ett bakplåtspapper och låt svalna. Blanda med den torkade frukten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kim52 16 januari 2011

    Undrar hur lång hållbarheten är på denna musli :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.