- Serverar: 10-15 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Energirik, nyttig och supermumsig müsli som man håller sig mätt länge på!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200*
- Blanda de ingredienserna till musliblandningen i en bunke.
- Blanda ingredienserna till såsen väl. Häll såsen över müslin och blanda väl.
- Strö ut ett jämt lager av blandningen i en bakpapperklädd långpanna.
- Rosta i ca 20-40 min (beroende på ugn) och rör om ofta, gärna var 5:e -10:e minut.
OBS! Müslin är lätt att bränna vid så se upp!!!
- Müslin är klar när den är härligt gyllenbrun och torr, liknande "Startmüsli"
- När müslin svalnat tillsätter man russin och hackade aprikoser efter smak.
- Lycka till!
Publicerat den
28 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Förtsa gången jag gjorde muslin så brände jag den och andra gången så lyckades jag, och jag tycker jätte mycket om den! Kommer att göra den igen!