Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsrostad skogshuggarmüsli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Energirik, nyttig och supermumsig müsli som man håller sig mätt länge på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200*
  2. Blanda de ingredienserna till musliblandningen i en bunke.
  3. Blanda ingredienserna till såsen väl. Häll såsen över müslin och blanda väl.
  4. Strö ut ett jämt lager av blandningen i en bakpapperklädd långpanna.
  5. Rosta i ca 20-40 min (beroende på ugn) och rör om ofta, gärna var 5:e -10:e minut. OBS! Müslin är lätt att bränna vid så se upp!!!
  6. Müslin är klar när den är härligt gyllenbrun och torr, liknande "Startmüsli"
  7. När müslin svalnat tillsätter man russin och hackade aprikoser efter smak.
  8. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emmamagdalena 27 augusti 2011

    Förtsa gången jag gjorde muslin så brände jag den och andra gången så lyckades jag, och jag tycker jätte mycket om den! Kommer att göra den igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.